DOBRODOŠLI

Pružamo Vam najkvalitetniju medicinsku pomoć od strane specijalista iz domena oftalmologije, vaskularne i opšte hirurgije.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Tim poliklinike JATROS broji stručnjake na različitim poljima, a sve sa ciljem pružanja izvanrednih usluga koji će svim pacijentima olakšati funkcionisanje i pružiti srećniji život. Ulaganje u stručni kadar je ključno za efikasan rad.

Mr sci.dr Snežana Babić
Mr sci.dr Snežana BabićSpecijaista oftalmologije i strabologije
Direktor poliklinike, završila specijalizaciju iz oftalmologije. Bavi se određivanjem i korekcijom refrakcionih anomalija i presbiopije oka, kao i fitovanjem kontaktnih sočiva.
Posebna delatnost je rad sa decom, lečenje slabovidosti i razrokosti kod dece kao i ortoptičko pleoptička terapija.
Doc.Univ.dr sci med Srđan Babić
Doc.Univ.dr sci med Srđan BabićVaskularni hirurg
Vaskularni hirurg, asistent na katedri Hirurgija sa anestezijom na Medicinskom Fakultetu, Univerziteta u Beogradu

Doktorirao iz Vaskularne hirurgije sa angiologijom sa temom: “ Early and long-term comparation of surgical and endovascular treatment of unilateral aterosclerotic iliac artery lesion in patients younger than 50 years of age” Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu

Ass.dr.sci.med. Vesna Marić
Ass.dr.sci.med. Vesna MarićKonsultant glaukomatolog
Stalno zaposlena na Klinici za očne bolesti Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije u Beogradu od 2010. godine, na odeljenju glaukoma. Bavi se dijagnostikom i lečenjem glaukoma kako kod odraslih tako i kod dece. Usavršavala se u Londonu, Hamburgu, Ženevi, Pragu, Majncu, Beču, Salzburgu.
Mr sci.dr Dušan Babić
Mr sci.dr Dušan BabićVaskularni i opšti hirurg
Specijalista opšte Vaskularne hirurgije za odrasle.Diplomirao 1974 Godine na Medicinskom Fakultetu u Beogradu.

1982. godine specijalizacija

1985. godine magistratura.

Završio mnogobrojne struče edukacije u zemlji i inostranstvu.Autor mnogobrojnih stručnih članaka na temu Vaskularne hirurgije.

Ekspertski tim

Poliklinika JATROS je osnovana 1999. godine kao ordinacija, ali se vremenom razvila u polikliniku. JATROS je od početka bila porodična delatnost i najčešće orijentisana ka brizi porodice. Kako se širio spektar medicinskih usluga, tako su stručnost, odgovornost i posvećenost pacijentu bili prepoznati pre svega od porodica koje su sve više poklanjale poverenje poliklinici JATROS.

  • Preporuke pacijenata su najbolja reklama
  • Adekvatan pristup i lečenje od strane eksperata
  • Savremena aparatura i opremljenost poliklinike

Naše vrednosti

Stručnim pristupom i iskustvom nastojimo da pružimo najbolje tretmane svim pacijentima, uz prijatnu i podržavajuću atmosferu.
U želji da budemo vodeća poliklinika u ovim oblastima, trudimo se da konstantno unapređujemo našu ekspertizu prateći savremene trendove.
Bilo da pričamo o kratkoročnim ili dugoročnim ciljevima, naši ultimativni ciljevi jesu adekvatna, stručna i pravovremena pomoć pacijentima.

Preporuke pacijenata

Smatramo da su preporuke osoba koje su se lečile kod nas naša najbolja preporuka, te izdvajamo samo nekoliko utisaka zadovoljnih pacijenata.

Izuzetno smo zadovoljni ishodom intervencije koju je dr Babić obavila mojoj ćerci, bilo je tačno onako kako je doktorka i objasnila, a naša ćerka sada mnogo bolje vidi i može slobodno da uči i da se igra.
Vladimir A. (35)
Polikliniku Jatros bih preporučila svakome ko ima problema sa vidom, venama ili su potrebne neke opštije hirurške intervencije. Posebno bih istakla posvećenost i rad dr Vesne Marić i dr Snežane Babić.
Mirjana P. (42)
Hvala doktorima na pomoći. U poliklinici sam radila laserski tretman vena u lokalnoj anesteziji. Sve je urađeno po dogovoru i posle nekoliko dana sam se vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.
Verica D. (68)

Zakažite pregled